DOKUMENTARË PROMOVUES


 


Dokumentarë dhe realizime promovuese


Realizimet audiovizuale për promovimin e sportistëve 
të çdo moshe do të vijnë me skenarë dhe xhirime 
 profesionale.
Jemi të hapur dhe mirëpresim çdo aplikim nga dhe për sportistët.
Minidokumentarët dokumentarët dhe realizimet promovuese 
do të publikohen dhe në kanalin tonë në Youtube...
 
 
Realizimet:
 
 

Ekskluzive vetëm nga www.talentisportiv.com 

Kujdes!

Kopjimi dhe publikimi i detajeve të artikullit  

si informacion, është rreptësisht i ndaluar!