ZANAFILLA (MINIDOKUMENTAR)

 Publikuar më 29.11.2022

Kliko foton ose linkun për të parë minidokumentarin Zanafilla⬇️

Zanafilla (Minidokumentar)
Kampionët ëndërrojnë të kthehen pas në fëmijëri, ndërsa fëmijët ëndërrojnë të bëhen kampionë. Kejdi Kurti, një  13-vjeçar i talentuar në basketboll. Realizim audiovizual nga TalentiSportiv.
Në këtë mënyrë nisim realizimin artistik të Dokumentarëve, Minidokumentarëve dhe Minifilmave profesionalë për sportistët dhe promovimin e vlerave në çdo sport.... Faleminderit