Dedikuar Kombëtares Shqiptare

 Publikuar më 29.10.2023
Kliko foton lart ose linkun poshtë për të parë realizimin filmik⬇️


Gjuha e sportit, konkretisht e kombëtares shqiptare të futbollit flet njësoj si gjuha e artistëve dhe shkrimtarëve në arenën ndërkombëtare...

Nëpërmjet këtij realizimi filmik të shkurtër, TalentiSportiv sjell momentet që sollën suksesin e jashtëzakonshëm drejt Europianit. E gjitha kjo nën ritmin e motivimit.

Kliko linkun për të ndjekur realizimin e veçantë...(zgjidh cilësinë HD të videos në youtube) 


https://youtu.be/qImFGU8NqSU?si=1vf_ivWveivqAvyI